Две паднали дървета в София само за час

  • 10 май 2019 20:26

  • 1088
  • 3
Две паднали дървета в София само за час
© Булфото (архив)

Само за час в София станаха два инцидента с паднали дървета.

В единия от случаите дърво падна върху бус, докато шофьорът е вътре, а майка с количка се размина на косъм от наранявания.

Инцидентът е станал в 13:30 ч. „Дървото просто падна върху буса. Трясък, доста силен  и дърво пред нас – огромно. За късмет бусът прихвана дървото, защото имаше майка с количка и добре че беше той. Ако не беше той, не ми се мисли”, разказа пред камерата на БТВ  шофьорът на буса – Петър.

Час по-рано мъжът попада в същата ситуация, но на друго място – на бул. „Стамболийски”. Хората, работещи в района са подавали сигнал за опасното дърво, реакция обаче нямало до днес.

Дървото вече е нарязано на части, но все още не е премахнато от улицата. Въпреки това, движението на булевард „Стамболийски” се извършва нормално.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1088 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ануар Хакимзада

2019.05.11 | 02:36

1

рб индивидуални законни интереси на трети страни без да се видиме как си приятелю не се чуем Че и мен нещо взе много да ме дразни с неподчинение И на мен ми се хапва по света и здрави Боби е на зъболекар мама

Цункай

2019.05.11 | 02:43

3

десетки хора... но нарушаване на вселенската е енергия е бумеранг... сори афган... ти губиш с децата си...

Ануар Хакимзада

2019.05.11 | 02:39

2

Афган ануар хакимзада завлече десетки хора с пари. В системата са боби михайлов и бивш шеф на лотарията от враца. Цехче за шивачки

Добави коментар

Водещи новини