Мобилни телефони за около 20 хиляди лева са откраднати от магазин в Габрово

  • 09 април 2019 10:00

  • 710
  • 0
Мобилни телефони за около 20 хиляди лева са откраднати от магазин в Габрово
© Pixabay

Мобилни телефони за около 20 хиляди лева са откраднати от магазин в Габрово. Сигналът за кражбата е подаден около 10.15 часа на 8 април в Районното управление в града, съобщиха от ОДМВР - Габрово.

Според обаждането в търговския обект е била извършена взломна кражба на 23 мобилни апарата от различни марки и модели, стойността им е около 20 хиляди лева. На местопроизшествието е извършен оглед. Започнато е досъдебно производство по случая.

Около 22.30 часа на 7 април на тел. 112 е получен сигнал, че в друг магазин, на улица „Николаевска“ 11, трима неизвестни мъже са нанесли побой на продавач-консултанта в обекта.

Пострадалият служител е настанен за лечение в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ в Габрово с лека телесна повреда, без опасност за живота. В Районно управление – Габрово е образувано досъдебно производство. От проведените мероприятия е установено, че извършители на деянието са 21-годишен жител на село Калейца, община Троян, 30-годишен мъж от Габрово и 20-годишен жител на село Парчовци, Габровско. На тримата е наложена полицейска мярка „задържане за срок до 24 часа“.

Владимир Василев
710 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини