Масирани проверки за незаконна търговия с акцизни стоки в Пазарджик

  • 27 март 2019 12:13

  • 662
  • 0
Масирани проверки за незаконна търговия с акцизни стоки в Пазарджик
© МВР

На територията на Пазарджишки регион се извършват интензивни проверки за наличие и незаконна търговия с акцизни продукти, съобщиха от ОДМВР - Пазардижк.

Вчера е проведена полицейска операция, в която са взели участие структури от ОДМВР - Пазарджик, подпомогнати от инспектори при Териториална дирекция „Тракийска“ при Агенция „Митници".

В Белово служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ са извършили инспекция на къща и прилежащите и стопански постройки, собственост на беловеца Х.П.- 69 г. Вътре органите на реда открили нелегално съоръжение за дестилиране на алкохол и 493 литра алкохолни продукти, съхранявани в различни съдове. Екипите продължили действията си в района на 69-ти километър от АМ „Тракия“.

В имот прилежащ към търговски обект в близост до пътен възел „Церово“ икономическите полицаи открили в различни съдове – варел и пластмасови туби, общо 325 литра дизелово гориво без документи за произход.

По същото време полицаи от РУ-Велинград заедно с колегите им от участъка в Ракитово проверили къща, собственост на 53-годишната А.М. от ракитовското село Дорково. Станало ясно, че жената съхранявала в няколко бидона общо 180 литра с алкохол без бандерол.

Всички открити алкохолни продукти и горива са иззети. В два от случаите са образувани бързи полицейски производства.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
662 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини