Хванаха каруца с незаконни дърва

  • 19 февруари 2019 09:57

  • 234
  • 2
Хванаха каруца с незаконни дърва
© Pixabay

Незаконно добита дървесина установиха служители на РУ – Елена и Стражица. Вчера при извършена проверка в с. Константин на каруца, превозваща около 0,3 куб. м. дърва за огрев, без горска марка е установено, че същите са незаконно отнети от землището на селото и са общинска собственост.

Същия ден в жилище в с. Владислав е извършена проверка, при която са установени 0,5 куб. м. дърва за огрев без горска марка. Установено е, че дървата са били незаконно отнети от землището на селото и са общинска собственост. И в двата случая дървата са върнати на собствениците. Образувани са преписки, които ще бъдат докладвани в съответните прокуратури, с мнения за налагане на административни наказания.

Последвайте канала на

Нора Виткова
234 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ЗАКОННОСТ

2019.02.19 | 10:55

2

Изроdи - служители на ЗЛОТО, защо се гаврите с народа ни и с Бога, и публикувате такива "новини"! Лъжете, скривате истината, осъществявате унищожителна за народа ни ДУХОВНА цензура, алчни предатели, грабители и престъпници, служещи на Сатана, изпиха кръвта на народа ни и го натикаха в животинство,... занимавате ни с боклуци - с английски принцове, кралски особи, величаете различни видове дегенерати, наши и световни престъпници, затриващи българския род и държава, а българи умират от глад и не могат да съберат изгнили, съборени от буря тополи, които не стават за нищо, дори и за отопление, опитвайки се да стоплят оглозганите си кокали! Нямате капка достойнство, справедливост, срам, милост, доброта, човечност! За каква законност бълнувате бе, зомбита-абстракционисти? Затова ще гинете в Котела на преизподнята, деbили-еднодневки, поради всеунищожаващата ви омраза и тъпота, защото не допускате в душите си БОЖЕСТВЕНИТЕ Христови СЪЗИДАТЕЛНИ СИЛИ на Любовта, Мъдростта, Истината, Правдата (Справедливостта), Добродетелите, Доброто,..., а служите на Злото!!!

2019.02.19 | 10:04

1

само да напомня, че хрантутим 70 000 куки с нашите данъци....милиарди на вятъра умножено по 30 години ....колко прави???!!!

Добави коментар

Водещи новини