Цистерна със сярна киселина се обърна край Видин

  • 15 януари 2019 20:46

  • 28568
  • 2
Цистерна със сярна киселина се обърна край Видин
© Булфото (архив)

Цистерна се е обърнала на надлез на околовръстния път на Видин в посока село Иново. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. 

Около 15.30 часа на тел.112 е получен сигнал за обърната цистерна, превозваща сярна киселина, на надлез на околовръстния път на Видин в посока село Иново. Дежурни екипи на полицията и пожарната незабавно се отзовали на мястото на произшествието.

Изяснено било, че товарния автомобил е с чуждестранна регистрация. Водачът не е пострадал, констатирали при преглед на място медиците от ЦСМП.

Установен бил малък теч от цистерната, мястото е локализирано и обезопасено с инертни материали. Със специализирана техника обърнатото на пътното платно превозно средство е изправено. Работата на екипите продължава.

Полицейски служители са обезпечили района и пренасочват трафика по обходен маршрут. Няма опасност за преминаващите. Предстои платното да бъде обработено с химически състави за неутрализиране на сярната киселина, информират от РДПБЗН-Видин.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
28568 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
пенсионер шофьор

2019.01.16 | 08:52

2

не е за всеки да кара цистерна особенно сегашните шофьори с купените книжки

Евреии

2019.01.15 | 20:57

1

Цистерната е с ЦИГАНСКА(ТУРСКА) регистрация какво толква има че не казвате колко катастрофи с турски(цигански) камиони прикрихте неразбирам с каква цел

Добави коментар

Водещи новини