Заведение пламна в Пазарджик

  • 18 декември 2018 14:27

  • 768
  • 0
Заведение пламна в Пазарджик
© Булфото (архив)

На осем сигнала са реагирали огнеборците в областта през изминалото денонощие, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик.

Рано сутринта, около 05.40 ч. бил получен сигнал за горящ кафе-аперитив в областния град. Към мястото са насочени два екипа огнеборци с противопожарни автомобили. След половин час пожарът бил напълно изгасен. Огънят успял да унищожи оборудването и обзавеждането на заведението.

Екип на Районно управление на МВР-Пазарджик е извършил оглед на местопроизшествието, по първоначални данни няма следи от умишлено причиняване на пожара. Благодарение на реакцията на пожарникарите е предотвратено разрастването на пожара към другите етажи от жилищната кооперация. 

Снощи пазарджишките огнеборци са гасили къща в село Огняново. Сигналът е получен в 22.25 часа. Не след дълго огънят бил изгасен, засегнато е обзавеждането и стените на една от стаите в къщата.

Три са случаите на запалили се комини във Велинград и Пещера. При тях няма нанесени материални щети, не са пострадали и хора. Вчера сутринта дежурен екип на РСПБЗН-Пазарджик е оказал съдействие на „Спешна помощ“. Огнеборците са свалили на носилка до линейката трудно подвижен болен от третия етаж на жилищен блок.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
768 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини