Правят фермерски пазар за дрога

  • 14 ноември 2018 08:48

  • 2042
  • 2
Правят фермерски пазар за дрога
© Getty Images

Таен фермерски пазар, на който предлагането не е от плодове и зеленчуци, а най-масовите сортове марихуана, се организира в полето край София.

Посредници събират от производители различни сортове канабис и ги излагат пред тесен кръг от зареждачи и дилъри на по-високо ниво. Купувачът може да пробва различните видове и да си избере това, което прецени, че е най-силно и пасващо на клиентите му. Условието е да се купят по-големи количества, като при сделка с 1 кг грамът пада до 4-5 лв., след което на улицата се препродава от 15 до 30 лв.  Това съобщиха пред в. "Телеграф" запознати с производството и пласирането на най-масовият наркотик у нас тревата.

На фермерския пазар могат да присъстват само отбран кръг купувачи, за които трябва да е гарантирано. Наличието на посредник, излагащ стоката, къса връзката между производителя и разпространителя, което е гаранция за сигурност и за двете страни.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
2042 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
нищо ново

2018.11.14 | 09:41

2

Гарантирано от...ГЕРБ и БСП !

Греек

2018.11.14 | 09:10

1

Те Добре, че направиха нормален фермерски пазар та сега за дрога. Само малоумни инициативи. Хората имат нужда от отдушник. Хоби пазари за животни, стоки и други. За 25 г. Няма нито едно място определено за свободен пазар където хората да имат спокойно своя отдушник. Пълни чиновници - безхаберници.

Добави коментар

Водещи новини