Циганското меле в Казанлък - тема на национална среща с участието на Валери Симеонов

  • 11 октомври 2018 08:51

  • 1616
  • 2
Циганското меле в Казанлък - тема на национална среща с участието на Валери Симеонов
© Булфото (архив)

Национална среща на тема "Обществен ред и сигурност" с участието на вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 ще се проведе в Казанлък. Поводът е масовият бой между роми в центъра на града в първия учебен ден, на 17 септември, определен от органите на реда като битов.

Инициативата за срещата е на председателския съвет на Общинския съвет в Казанлък и беше обещана веднага след инцидента. Предстои да бъде направен анализ на мерките съгласно българското законодателство и местните нормативни документи, регламентиращи опазването на обществения ред и сигурност.

В срещата ще се включат и депутати от Старозагорския избирателен район, областният управител на Стара Загора, представители на държавни институции и обществени организации, кметове на общини, директори на училища, отбелязва БНР.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1616 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.10.11 | 09:14

2
Този мишок ако се изправи срещу циганин ще напълни памперса. Ако охраната му се махне и 2 часа няма да оцелее на улицата.
Доктор Менгеле

2018.10.11 | 09:01

1
Всички медии премълчават думата "циганин". Циганин е този, който уби Виктория. Циганите - на сапун. Циганите са дегенерати на расата "хора".

Добави коментар

Водещи новини