Експерт относно убиеца на Виктория: Едва ли това е първото му деяние срещу жени (видео)

  • 09 октомври 2018 08:45

  • 4618
  • 1
Експерт относно убиеца на Виктория: Едва ли това е първото му деяние срещу жени (видео)
© Кадър: БТВ

Човек не може да извърши подобни действия, ако не е с психопатия, а такива хора обикновено не умеят да прикриват действията си. А и едва ли това е първото му деяние срещу жени. Това коментира в сутрешния блок на БТВ бившият директор на отдел "Убийства" към МВР Ботьо Ботев.

По думите му става въпрос за инцидентен случай, а не за подготвян или организиран такъв.

,,Това е инцидентен случай, извършен от човек с психопатни отклонения. Така че най-вероятно се касае за изолиран случай. Няма никаква подготовка или организация. Всичко е станало съвсем инцидентно. Освен това трябва да спомена, че този район е изключително благодатен за престъпления. Това е район, в който обикновено престоят на такива типове като клошари, наркомани, безделници е нещо нормално. Просто условията позволяват за пребиваването на подобни хора'', сподели още Ботев.

В тази връзка експертът не смята, че в извършеното престъпление трябва да се търси близък човек или някаква професионална свързаност с работата на жертвата.

,,Това е изключително труден за разкриване случай. Всички се стараят да стигнат до намирането на извършителя, но това е търсене на игла в копа сено. Притискането по случая влияе много на работещите. Такъв случай не се решава в кратки моменти. Благоприятното е, че трупът е бил намерен много бързо'', добави Ботев.

,,Трябва да се внимава с обществения отзвук по тази тема, тъй като той би могъл да доведе до укриване на извършителя'', завърши Ботьо Ботев.

Владимир Василев
4618 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Да,бе,Да!

2018.10.09 | 14:43

1
О,ТОЛКОВА ПСИХОПОАТИ,КОЛКОТО СИ ПОЖЕЛАЕТЕ.И с вратовръзки и с ланци и спортни натури и политици и т.н. Прочетете малко психиятрична литература и се консултирате,ЧЕ именно психопатите се прикриват прекрасно....
МОЛЯ НЕ ОТВЕЖДАЙТЕ СЛЕДСТВИЕТО В ГЛУХ КОЛОВОЗ.

Добави коментар

Водещи новини