Вътрешният министър отива в Русе заради убийство на 30-годишната Виктория Маринова

Вътрешният министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, отпътува днес към Русе заради разследването на жестокото убийство на 30-годишната Виктория Маринова - административен директор на телевизия Ти Ви Ен. Очаква се в града да бъде проведено работно съвещание с участието на прокурори и полицаи, съобщава БНР.

Все още няма задържан за убийството на административния директор на местна телевизия. Полицията работи по всички версии.

Вътрешният министър заяви вчера, че по случая се проверяват лица от криминалния контингент, както и настанените в местната психиатрия, която е близо до мястото на инцидента.

Сигналът за намерено тяло в храстите по крайбрежната алея в близост до тенис кортовете в Русе бе подаден от случайно преминаващ гражданин. На място полицаите откриха обезобразеното тяло на Маринова. Множество травми по главата и задушаване са причина за смъртта. Нападението е било извършено в светлата част на деня. Според разследващите полицаи все повече избледнява версията, че Виктория е била жертва на професионалната си дейност.

Полицаите работят денонощно за разрешаване на случая.

 

Коментари

 1. 2018.10.08 | 13:05
  горкото момиче. поклон пред паметта и. жестока трагедия. за съжаление след година две дегенерати като БХК ще обявят убиеца за човек на годината и ще му търсят правата. до тогава ще ни обясняват как ако видиш ли приемем истамбулската конвенция такива работи няма да се случват.
 2. 2018.10.08 | 12:41
  Ква полза? Нали ще го пусне на свобода през задния вход срещу пари антинародния съд....
 3. 2018.10.08 | 11:22
  Тоя е майстор на версии които да не създават работа на инститтуциите .Все измисля версии които оставят престъпниците и убийците на свобода
 4. 2018.10.08 | 10:57
  Hahaha blizko do mestnata psihiatria dooobre
 5. 2018.10.08 | 10:05
  Много ясно,че ще избледнява версията за професионалната и дейност. Нали така ще е по-удобно!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет