Вандали вилнеят в голям подлез в централната част на Русе

  • 03 септември 2018 14:45

  • 2205
  • 1
Вандали вилнеят в голям подлез в централната част на Русе
© pixabay

Поредна вандалска проява е установена в подлеза на кръговото кръстовище при булевардите "Скобелев" и "Липник" в централната част на Русе, съобщават от общинската управа в града.

На видеозаписите от охранителните камери се вижда как две момичета рисуват по стените на подлеза на кръстовището, които били почистени наскоро. От местната управа информират, че през миналата седмица огледалото в същия подлез било счупено от младежи. От записите на камерите се вижда как те изливат агресията си по него. Сигналите са изпратени до областната дирекция на МВР.

От общината обясниха, че кметът Пламен Стоилов сезира редовно институциите, които отговарят за реда и сигурността в града с цел установяване на нарушителите и предотвратяване на други вандалски прояви.

"Настояваме за налагане на наказания за родителите на извършителите, както и за възстановяване на щетите", заявяват от кметството и призовават гражданите да сигнализират, ако станат свидетели на нарушения, на имейл: mayor@ruse-bg.eu, или на тел. 112.

Мая Йорданова
2205 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Дуци

2018.09.03 | 17:14

1
ПЪЛЕН ТАШАК СА КМЕТА ОБЩИНСКА ФИРМА КООРС ,КОИТО СЕ ПРАВЯТ НА КАТАДЖИИ В РУСЕ , ДО СЕГА КОЛКО ПЪТИ ТРОШАТ ОГЛЕДАЛО И ДРАСКАТ СТЕНИТЕ ДА ИМА НЯКОЙ ОСЪДЕН И ПЛАТИЛ ЩЕТИТЕ ДАМИ И ГОСПОДА ???

Добави коментар

Водещи новини