Звезда на Боливуд завлече наши ловци с 50 бона

  • 20 август 2018 08:05

  • 17902
  • 1
Звезда на Боливуд завлече наши ловци с 50 бона
© Getty Images

Една от най-големите звезди на Боливуд - актьорът Саиф Али Кхан, е завлякъл наши ловци с 50 бона, пише индийският MumbaiMirror, цитира в. "Телеграф".

През 2013 г., докато е бил за снимки в България, 47-годишният мъж и негови приятели са се развличали с лов на мечки и глигани. Гонките обаче са били незаконни и заради това полицията у нас е повдигнала обвинение на организатора. Али Кхан трябва да свидетелства, а нашите са потърсили съдействие от Интерпол. Международната организация на криминалната полиция е издирила и изпратила съобщение на актьора, след като той на няколко пъти не отговарял при опитите да се свържат с него.

През първата седмица на този юни българското правителство е влязло във връзка с Интерпол с твърдението, че Кхан и неговите приятели трябвало да платят на българска компания, занимаваща се с уреждане на ловни излети, за експедиция за лов на мечки, която се състояла през 2013 г. В други индийски издания се говори за лов на глигани.

Докато Кхан твърди, че е платил цялата сума от 24 000 евро, от които 14 000 в брой, компанията отрича да е взела каквито и да е пари. В своя отговор до криминалната полиция в Ню Делхи актьорът поискал да му дадат малко време, за да може да си припомни събитията и да потърси необходимите документи.

Novini.bg
17902 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВСЕКИ СЕ ПОДИГАВА

2018.08.21 | 16:05

1
НА МЕСТНАТА КОЛОНИАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ. ТУК НЯМА ЧУЖДЕНЕЦ ,КОЙТО ДА НЕ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА СРЕЩУ МАЛКИ СУМИ ПАРИ ИЛИ НИКАКВИ ДАЖЕ. ЗА СЪД И СПРАВЕДЛИВОСТ И ДУМА НЕ МОЖЕ ДА СТАВА.

Добави коментар

Водещи новини