Шофьори се млатиха заради "неприличен жест с ръка"

  • 06 август 2018 13:26

  • 8862
  • 1
Шофьори се млатиха заради "неприличен жест с ръка"
© Булфото (Архив)

Досъдебно производства за хулиганство е започнато в полицейското управление в Горна Оряховица. Това съобщиха от Областна дирекция на МВР – Велико Търново.

Вчера около 14.00 часа в управлението е получен сигнал за възникнал скандал между водачи и пътници на два леки автомобила, който е прераснал в сбиване. Случката се разиграла в село Първомайци.

На мястото незабавно е бил изпратен полицейски екип. В хода на извършената проверка е изяснено, че същия ден в селото лек автомобил, управляван от 18-годишно момиче и пътници – момче и момиче на същата възраст, всички от село Ресен се разминали с друг лек автомобил, управляван от 23-годишен мъж от село Поликраище. Веднага след разминаването единия автомобил последвал другия, изпреварил го и го принудил да спре.

Водачът на едното превозно средство обвинил пътник в другата кола, че му е направил неприличен жест с ръка. Разпрата прераснала в сбиване, при което е било счупено предно панорамно стъкло на единия автомобил и мобилния телефон на водачката му, както и задно панорамно стъкло и стоп на другата кола. След намесата на полицията са снети обяснения на водачите и пътниците.

Извършен е оглед на местопроизшествието. По случая е започнато досъдебно производство.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
8862 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
NIKOLAI

2018.08.07 | 14:50

1
Ако за подобни неща излизаме от контрол, значи нивото на съзнание на българите е паднало до циганското. Всеки си избира какъв да бъде. Такива случки не са ни проблема, а това, че се оставяме да ни превърнат в животни. После се отнасят с нас като към стадо. Много трябва да работим в посока отново да имаме държава на българите и ние трябва да я съградим, за да оцелеят децата ни.
Приспиват съзнанието ни и ни изличават.
Нямаме време. Трябва да се търсим едни други и да се организираме на ниските нива.

Добави коментар

Водещи новини