Неправоспособен водач пострада след удар в ТИР

  • 16 юли 2018 13:36

  • 558
  • 0
Неправоспособен водач пострада след удар в ТИР
© Булфото/Архив

Вчера в 21:13 часа, чрез тел. 112, в РУ – Две могили е постъпил сигнал за ПТП между лек и товарен автомобил на главния път І-5 /Русе – Бяла/ в района на "Мойсев баир".

При извършения оглед на мястото на инцидента, полицаите са документирали, че произшествието е настъпило около 21:10 часа, в района на 15-ти километър в землището на с. Иваново, между лек автомобил "Опел", движещ се към гр. Русе и товарен автомобил "Волво" с прикачено полуремарке, пътуващ в обратна посока. Опелът е навлязъл в насрещната лента и се е ударил с предната си лява част странично в полуремаркето на товарното возило, след което е аварирал на банкета вдясно по посоката си на движение.

В резултат на удара е пострадал  водачът на лекия автомобил, 40-годишен мъж от гр. Левски. При извършената проверка се е изяснило, че той е неправоспособен водач, отказал е да бъде изпробван за алкохол, издаден му е талон за медицинско изследване. Той е откаран с фрактура на бедро в болница. Пробата за алкохол на водача на ТИР-а е била отрицателна.

По случая е образувано досъдебно производство. 

Последвайте канала на

Весела Найденова
558 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини