18-годишен е катастрофиралият в района на Смядово, возел е петима непълнолетни

  • 05 май 2018 15:37

  • 23413
  • 1
18-годишен е катастрофиралият в района на Смядово, возел е петима непълнолетни
© Pixabay

18-годишен шофьор е управлявал катастрофиралия автомобил, в който возел още петима души, четирима от които – непълнолетни, съобщават от МВР.

Сигнал за пътния инцидент бил получен преди 09:30 часа тази сутрин. Катастрофата е станала малко преди разклона за село Кълново.

Насочените към мястото екипи на пътна полиция и спешна помощ установили, че е катастрофирал 18-годишен водач на кола с варненска регистрация, който се движил в посока от Шумен към Бургас. По първоначални данни той е загубил контрол над автомобила, след поднасяне се е ударил в крайпътната мантинела вляво, а след удара колата се е върнала вдясно на пътя по посоката на движението си. По същото време през този участък минавал с личната си кола полицейски служител, който не бил на работа. Виждайки, че има пострадал пътник, полицаят го натоварил на автомобила си и го откарал до болницата в Шумен. Останалите пътници също били прегледани от медицински екипи. Няма информация за сериозно пострадали.

Водачът е тестван за алкохол, пробата му е отрицателна. Работата по изясняване на причините, довели до инцидента продължава.

Мястото на произшествието временно се регулира от полицейски екипи.

Мая Йорданова
23413 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
причината

2018.05.06 | 02:16

1
бате, бате, дай още газ!!! Да видим колко вдига...

Добави коментар

Водещи новини