Предупредителни протоколи за българина и британеца, сбили се на кръстовище във Велико Търново

  • 30 април 2018 15:17

  • 4259
  • 1
Предупредителни протоколи за българина и британеца, сбили се на кръстовище във Велико Търново
©

Предупредителни протоколи са съставени на двама мъже с агресивно поведение на кръстовище във Велико Търново, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в областния град.

Сигналът за проявената агресия на улица "Магистрална" е получен вчера в Районното управление на полицията, като преди това друг участник в движението е заснел случката и е публикувал видеоклип в интернет.

Тази сутрин са били разпитани участниците в инцидента - 61-годишен британски гражданин, постоянно пребиваващ в България, с адрес в община Севлиево и 33-годишен водач на автомобил от Правец.

При снемането на показанията, двамата са заявили, че нямат претенции един към друг. Съставени са им предупредителни протоколи. На водача на автомобила е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство, който ще бъде внесен в съда за разглеждане.

Константин Тодоров
4259 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Джъстиса

2018.05.03 | 15:01

1
Е много ясно, че и двамата са виновни! 60-годишния дедик, с типична британска дързост се е изрепчил и налетял да бие нашенския мутраген, а той милия така се е изплашил, че даже не е могъл да реагира. Добре, че будни граждани са го отървали от по-голям побой и резил. Браво на ОД Вел

Добави коментар

Водещи новини