Валентин Радев: Задържаните за отвличането на Адриан Златков са замесени със сигурност

  • 01 февруари 2018 18:08

  • 7112
  • 3
Валентин Радев: Задържаните за отвличането на Адриан Златков са замесени със сигурност
©

Мога само да обобщя темата за Адриан Златков. Работим бавно, но мотивирано. Вече изминаха 5 месеца. Вчера видяхте какво се случи. Ние имаме отговори на въпросите, но трябват доказателства. Със сигурност задържаните вчера са замесени. Прокуратурата трябва да даде повче подробности. Златомир Иванов-Баретата е бил разпитван. И други хора са разпитвани, но не искам да ги осветлявам. Нека спрем дотук. Тече досъдебно производство. Повдигнати са обвинения. Ние продължаваме да работим, при това много мотивирано. Целта ни е да пресечем този род престъпления.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ министърът на вътрешните работи Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018. "Работим мотивирано и по последните случаи на разстрели в София - на данъчния служител Иво Стаменов и бизнесмена Петър Христов. Не мога да дам повече данни. Неприятни инциденти. Работим много мотивирано. Работим по всички следи. Оптимист съм, защото през 2017 година не е разкрито само едно убийство. Как да не бъде оптимист? Момчета работят упорито и са много добре подготвени", категоричен беше вътрешният министър. 

"Най-важното е ежедневната работа на полицаите. Отпускаме средства за тях. Тези 100 млн. лева ще отидат за заплати. Тези пари идват от бюджета. Премиерът лично обеща, че и другата година ще има 10% ръст на заплатите, не само за този сектор, а за още много. Трябва икономиката да работи и да има ръст. Само тогава ще средства за увеличение на заплатите във всички сектори. Никога не сме казвали, че във всяко населено място ще има по един полицай. Всеки може да прочете предизборната ни програма", обяви Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7112 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Годт

2018.02.02 | 00:12

3
Тъпо и просто герберско ченге
Ея

2018.02.02 | 00:12

2
Курва

2018.02.02 | 00:12

1
КОНДОМ !!!!

Добави коментар

Водещи новини