Лукарски: Дано последните криминални инциденти не са свързани с европредседателството

  • 08 януари 2018 17:51

  • 2776
  • 3
Лукарски: Дано последните криминални инциденти не са свързани с европредседателството
©

Познавам убития днес бизнесмен само по физиономия. Участвал е в няколко форума, организирани от Министерството на икономиката. Нищо повече не мога да кажа за него.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ бившият министър на икономиката и лидер на СДС Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва по повод днешното показно убийство в София на бизнесмена Петър Христов. "Като политик мога да коментирам, че последните криминални инциденти са много неприятни. Всичко това става на фона предстоящото европредседателство. Това може да е удар срещу държавата и е нормално да се чуват гласове, че тя не си върши работата. Надявам се да не е така и тези инциденти да не са злонамерини, а още по-малко свързани с председателството", обяви още Лукарски.

Той коментира и темата за Истанбулската конвенция. "Идеята на тази конвенция е уж да защитава жените от насилие, но се пропуска един факт. Една жена може да бъде насилвана от мъж, който се самоопределя като жена. Този пример в конвенцията липсва. Тази конвенция отваря широко вратите и за еднополовите бракове. Това може да донесе много проблеми на България при отказ да се признаят тези бракове. Нямам нищо против гейовете и еднополовото съжителство, но браковете не може да бъдат признати", категоричен беше Лукарски.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2776 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.01.30 | 08:50

3
Ей Лукарски най после да кажеш нещо умно .
Морковик

2018.01.30 | 08:50

2
Тоя не беше ли оня цървул дето като влезе във властта и гепи некой лев веднага си смени жената с неква уруспия? Оти я с тва съм го запомнил.
Един

2018.01.30 | 08:50

1
Светът е завладян от лестбийки, гейпарадири и цигани, които показно, нагло и безцеремонно, убиват нормалния човек и останалата човещина на света!!!

Добави коментар

Водещи новини