Росен Ангелов редовно бил пребиван в затвора и затова избрал куршума, вместо килията

  • 08 януари 2018 08:52

  • 26965
  • 2
Росен Ангелов редовно бил пребиван в затвора и затова избрал куршума, вместо килията
©

Докато е лежал в затвора, шесторният убиец от Нови Искър Росен Ангелов е бил бит няколко пъти от затворници. Положението му е било особено тежко, тъй като с изнасилвачите и педофилите там се отнасят най-жестоко.

„Кибритлия и заядлив, със самочувствието, че светът е създаден и се върти около него. Не бе добър в схватки и отнесе шамарите. Не беше никакъв побойник“. Това разкри бившият негов съкилийник Марин Ташков, цитиран от "Телеграф".

„Живял съм с него по 24 часа на ден, в продължение на доста месеци. Смея да твърдя, че е способен да извърши подобно нещо“, категоричен е Ташков. „В главата му има доста сачми и разбиране, че престъплението е приключение и е достоен начин на живот, то го издига в собствените му очи и го прави герой“, обясни бившият пандизчия.

56-годишният мъж Росен Ангелов бе обявен за издирване, след като стана ясно, че той е основният заподозрян за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър. При касапницата загинаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът Неделчо Юруков, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

Вчера мъртвото тяло на изверга бе открито в гората край Нови Искър. Ангелов се е самоубил с куршум в главата в една изоставена вила, близо до първоначалната му бърлога. Вероятно един от мотивите да си пусне куршум в главата е именно споменът от побоищата зад решетките и страхът да не се окаже отново там.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
26965 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
нагласихте го

2018.01.14 | 15:06

2
Това ви е най тъпата статия от всички за пари се проебахте най тъпата версия измислиха че се е самоубил до първоначалната си бърлога която била на 150 метра е хубаво де нали уж военни полицай отряди с кучета претърсваха цялата околност как така не го намериха хем колко дни пр
100

2018.01.08 | 11:31

1
е не бе, масажи ще му правят..

Добави коментар

Водещи новини