Иззеха незаконни дърва от две видински села

  • 29 декември 2017 10:21

  • 1797
  • 0
Иззеха незаконни дърва от две видински села
© Bulfoto (архив)

Полицаи са иззели 43 куб. м незаконно придобити дърва за огрев в село Долни Лом. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Видин.

Сигналът е бил подаден вчера в 10.00 часа в РУ-Белоградчик от горски инспектор сигнализирал за установено в Долни Лом полуремарке, натоварено с дървен материал, немаркиран по съответния ред. При огледа на място, в района на бившия стопански двор в селото, полицейски служители установили полуремарке с врачанска регистрация, натоварено с около 43 куб.м дърва за огрев – немаркирани с контролна горска, общинска или производствена марка. Дървесината и полуремаркето са иззети, по случая е образувано досъдебно производство.

Към 11.30 часа горски инспектор отново сигнализирал в полицията за идентичен случай – установен в Чупрене товарен автомобил с видинска регистрация с немаркирани дърва. При последвалия оглед, в паркиран в бившия стопански двор товарен автомобил МАН с прикачено ремарке, полицаите установили натоварени около 38 куб.м. дърва – немаркирани с контролна горска, общинска или производствена марка. Превозното средство и дървесината са иззети, по случая е образувано досъдебно производство.

Десислава Станева
1797 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини