Пребиха и ограбиха актриса на метри от МВР

  • 24 януари 2012 06:47

  • 12566
  • 0
Пребиха и ограбиха актриса на метри от МВР
©

Драма като в “Шинел” на Гогол се разиграва с актрисата Албена Чакърова на ул. “Шести септември” в София, пише 24 часа. Красивото й руско кожено палто привлича двама крадци, които мислят, че ще направят големия си удар, ако ограбят заможната жена.

Отивах на среща и вървях по ул. "6 септември. Беше преди обяд, някъде между 12 и 13 часа. Имам едно прекрасно палто, което си донесох от Русия. Свързано е с много сантиментални за мен спомени. Освен това смятам, че всяка жена на 44 би трябвало да има някакъв атрибут, който да я отличава от 22-годишните жени. Нападнаха ме две млади момчета, бяха с шапки - едната сива, другата черна. Удариха ме в главата и аз паднах на земята. Още имам рани и един шев на главата. Двамата измъкнаха чантата от ръцете ми. За миг я претарашиха и взеха кафявия ми тефтер, явно са го помислили за портфейл”, разказва актрисата. Албена Чакърова е родена на 6 октомври 1969 г. в София.

Дъщеря е на актьора Илия Чакъров. Още като дете се снима в телевизионния сериал "Неочаквана ваканция" (1981). Завършва ВИТИЗ "Кръстьо Сарафов" при проф. Енчо Халачев. Като студентка се омъжва за актьора Емил Джамджиев, бивш съпруг на Виолета Гиндева. Впоследствие се развеждат и се омъжва още два път. Играе в Народния театър "Иван Вазов" и в "Сълза и смях". Била е водеща на предаванията в БНТ "Домино" и "Звезди в ефира". Снима се в още три филма: "Все отлагам да те забравя" (1990), "Стрелящи ангели" (1994) и "Трафик" (1995).

Последвайте канала на

Novini.bg
12566 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини