Задържаха 37-годишен мъж, разбил кола и откраднал мъжка чантичка с 10 000 лв.

  • 09 октомври 2017 14:00

  • 4323
  • 0
Задържаха 37-годишен мъж, разбил кола и откраднал мъжка чантичка с 10 000 лв.
©

За броени часове криминалисти от полицейското управление в Горна Оряховица разкриха кражба на чанта с пари от лек автомобил. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

В петък, около 19.40 часа, в полицията сигнализирал 34-годишен мъж, че минути по-рано от автомобила му, паркиран на паркинг в района на спортна зала, била открадната мъжка чантичка с 10 000 лв. и документи. По случая било образувано досъдебно производство. В резултат на предприети незабавни действия по разследването, около 20.20 часа, при обход в района на болницата, автопатрул забелязал паркиран микробус, от който при появата на полицейския автомобил, била изхвърлена чантичка.

В превозното средства полицаите установили В.Б. /37 г./, известен на полицията и многократно осъждан, и спътника му - 31-годишния Т.Б., и двамата от Горна Оряховица, също известен на полицията. До возилото била намерена изхвърлената чанта с пари. В хода на разследването било изяснено, че извършител на кражбата е В.Б., който бил задържан с полицейска мярка за 24 часа. Вчера той е привлечен като обвиняем и с прокурорско постановление мярката му за задържане е удължена на 72 часа.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4323 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини