ДАНС задържа мъж, заплашвал президента Радев и Корнелия Нинова (обновена)

  • 02 юни 2017 19:56

  • 28418
  • 2
ДАНС задържа мъж, заплашвал президента Радев и Корнелия Нинова (обновена)
©

Служители на ДАНС са задържали лице от Пазарджишко за отправени заплахи срещу президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и лидера на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, предаде Фокус.

Според предварителна информация лицето е задържано пред молитвен дом.

Става въпрос за смс-заплаха. Лицето най-вероятно е с психически отклонения, каза Красимир Каракачанов. Той добави, че мъжът вече е освободен.

Потърсена за коментар Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за отказа да каже каквото и да било. По закон заради инцидента соцлидера ще получи спешно държавна охрана от НСО. Решението предстои да се вземе от междуинституционалната група в състав директора на НСО, председателя на ДАНС и главния секретар на МВР.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
28418 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
боклук до боклука , мила моя майко ле

2017.06.04 | 17:55

2
А не може ли да се пренесе в сараите на коалиционния партньор ДПС и да ги охранява обща охрана ? Ще спестят няколко милиона на изтормозената безправна рая .
bivsh atakist

2017.06.03 | 08:50

1
a BOKO какъв е?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини