Биячите на таксиметровия шофьор го ограбили

  • 23 декември 2016 14:51

  • 4025
  • 1
Биячите на таксиметровия шофьор го ограбили
©

Жителите на врачанското с.Манастирище са настръхнали и искат строго наказание за биячите на таксиметровия шофьор Венцислав Тодоров.

Според хората от селото, в което живее жертвата, мъчителите му Евстати Евстатиев и Милен Младенов не само са се опитали да го убият, но и са го ограбили, пише 24 часа.

Близки на помления от бой таксиджия от Манастирище разкриха, че двамата бабаити са отмъкнали от водача златните му верижка, ланче и дневния му оборот от 150 лв.

Работещият в козлодуйска таксиметрова фирма Тодоров бе пребит и захвърлен в безпомощно състояние край с. Хайредин в неделя. Часове преди жестоката гавра двамата му мъчители го наели за курс от Козлодуй до Хайредин.

Преди да го захвърлят, те го пребили, опитали и да го удавят в язовир край селото, но той бил замръзнал. Врачанският окръжен съд реши в четвъртък да остави за постоянно в ареста биячите.

Обвинението срещу тях е за отвличане, но е вероятно до дни прокуратурата да го прецизира с текстове от НК, визиращи опит за убийство и грабеж.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4025 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
sel4o

2016.12.28 | 17:58

1
Адвокат Марковски ще обясни как са добри момци с много пари и след 1г. отново на арената. Урррррраааааааааааааа

Добави коментар

Водещи новини