Божо Кравата и Любо Мазния си налетяли на бой в ареста

  • 23 ноември 2016 17:11

  • 33946
  • 2
Божо Кравата и Любо Мазния си налетяли на бой в ареста
© gettyimages

Божидар Кузманов-Кравата и помориецът Любомир Славов - Мазния са се оказали в опасна близост в следствения арест на ул. "Майор Векилски" в столицата.

При неочакваната среща между двамата избухнал скандал и размяна на гневни реплики, като дори се стигнало до удари, въпреки присъствието на охрана, твърди "24 часа". Името на Божо Кравата нашумя след стрелбата в Слънчев бряг, при която бе ранен Димитър Желязков - Митьо Очите. Любо Мазния е с постоянна мярка задържане под стража след акция на антимафиотите срещу пласирането на дрога по крайбрежието. Служителите от надзорно-охранителния състав са реагирали незабавно, за да предотвратяване на сбиване между задържаните, съобщиха от пресцентъра на правосъдното министерство. Оттам потвърдиха за инцидента, но посочиха само инициали на замесените.

Засечката е станала около 12 ч. на 11 ноември, след като двамата задържани са имали срещи с адвокати си и са изчаквали да бъдат конвоирани. След конфликта охраната е извела по най-бързия начин Кузманов. Той е бил е настанен в стаята на дежурните по арест, която е в съседство със стаята за провеждане на свиждания, след което Славов и още един арестант са конвоирани и прибрани по килиите. Спречкването не е било било запечанато на камера. В помещението за свиждане не е монтирано устройство поради което на записите от системата за видео наблюдение в ареста се вижда единствено извеждането на задържаните лица от помещението, уточняват от пресцентъра.

По случая са изготвени докладни записки и са снети писмени обяснения от задържаните лица. Славов се е оплакал, че е получил шамар и ритник по корема. Затова е изведен и конвоиран до медицинския кабинет. Според лекарското заключение не са констатирани видими охлузвания, синини и рани по тялото на арестанта. Вече е разпоредено на служителите от надзорно-охранителния състав Кравата и Мазния да не се извеждат заедно и да се държат на дистанция. Божидар Кузманов е обвинен като лидер на организирана престъпна група, в която влизат и тримата, задържани за стрелбата в ресторант 4 you в Слънчев бряг от 8 юни. Любо Мазния бе задържан на 22 юли заедно с още 7. Очакванията на МВР бяха, че прокуратурата ще повдигне обвинения на 6. В крайна сметка пред спецсъда бяха изправени петима, като магистратите наложиха постоянен арест само на Мазния, Атанас Христов и Петър Неделчев.
 


 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
33946 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.11.24 | 07:09

2
И после? Мазния ибе кравата тя мучи после кравата скача на мазния и са мисли за бик
Простак

2016.11.23 | 20:22

1
Смотани,Жълти Драскачи,толкова "сигурно" и "достоверно" пишете Смотаните си Писания,че освен някой второкласник да Ви повярва?!?! МАЙ СТЕ ПЛАТЕНИ?!?А?!?Баси кримката дето сътворихте!!!

Добави коментар

Водещи новини