Осъдиха младеж, спал с 12-годишна в Сандански

  • 02 ноември 2016 09:04

  • 2990
  • 0
Осъдиха младеж, спал с 12-годишна в Сандански
©
Младеж, отказал да сключи брак, след като близо месец е лъгал малолетната си приятелка, е наказан с обществено порицание. 22-годишният Алекс Николов от Сандански бе осъден на „обществено порицание” за сексуален акт с малолетна. В рамките на един месец на табло в сградата на община Сандански присъдата ще бъде публично обявена и достъпна за гражданите на общината.
 
Освен присъдата „обществено порицание” обвиняемият Николов ще трябва да заплати и разноските по делото в размер на 371 лева плюс 450 лева за направени експертизи, пише struma.bg.
 
Присъдата постанови съдия Николинка Бузова, която призна за виновен А. Николов за това, че на 22 ноември 2015 година в жилището си в Сандански е правил любов с ненавършило 13 години момиче, като го уверявал, че ще стане негова жена. След като Алекс отказал да се сгоди с момичето, родителите й подали жалба в прокуратурата.
 
Наложеното наказание не подлежи на обжалване и протестиране, след като съдия Н. Бузова одобри постигнатото споразумение между обвиняемия и прокуратурата. А. Николов е с основно образование, работи като строител. Той е 9-ият осъден в Районен съд - Сандански за въвеждане в заблуждение на малолетно момиче, че ще става съпруга.

 

Последвайте канала на

Нора Виткова
2990 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини