Тежко е състоянието на двете жени, ранени при катастрофата край Мездра

  • 21 юли 2016 10:31

  • 1915
  • 0
Тежко е състоянието на двете жени, ранени при катастрофата край Мездра
© Булфото

С множество травми са двете жени, приети за лечение във врачанската болница, след станалата вчера следобед тежка катастрофа на пътя Враца - Мездра. Това съобщиха за Дарик от здравното заведение.

Едната жена е настанена за лечение в отделението по анестезиология и интензивно лечение. Тя е с травми на гръбначния стълб и счупени прешлени, като състоянието й е стабилно и се обмисля вариант за транспортирането й за лечение в София. Със счупено бедро и счупени капачки на двата крака, както и с контузия на гръдния кош е другата пострадала жена от пътния инцидент. Тя се лекува в ортопедо-травматологичното отделение.

Катастрофата стана около 16.25 ч. вчера на главен път Е-79 между Мездра и Враца. Ударът е между лек автомобил "Хюндай", управляван от Н.К. /47-годишна/ от гр. Димитровград и товарен автомобил „Форд-Транзит", управляван от Л.В. /61г./ от гр. Дупница. На място загина 61-годишна жена, пътничка в лекия автомобил. Тежко ранени бяха водачът на лекия автомобил и 59-годишна жена, която пътувала в същата кола. Пробата за алкохол на водача на товарния автомобил е отрицателна, уточняват от Областната дирекция на МВР във Враца. Образувано е досъдебно производство.

Един час по рано, на същата отсечка, но на разклона за с. Руска Бела стана друга катастрофа, която се размина без жертви и пострадали. Лек автомобил „Фолксваген" катастрофира в предпазната мантинела, след което продължи движението си и се блъсна в ремарке, прикачено за влекач „Скания". Автомобилът е управляван от лицето Д.Д. /22г./ от гр. Монтана. Причината за катастрофата е движение с несъобразена скорост. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1915 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини