Ботьо Ботев: Митьо Очите стои зад тежките убийства в Несебър (видео)

  • 10 юни 2016 08:16

  • 65219
  • 8
Ботьо Ботев: Митьо Очите стои зад тежките убийства в Несебър (видео)
©

Хората, които са работили по стрелбата в „Слънчев бряг“ заслужават уважение. Вие знаете ли колко много работа е свършена в последните по-малко от 30 часа? Това каза топ криминалистът Ботьо Ботев в ефира на БТВ.

По думите му в случая е била важна предварителната информация. „Кой не знае, че Митьо Очите представлява проблем номер 1 в "Слънчев бряг? Освен това той вкара негови хора и в общинските съвети“.

„Аз съм работил много пъти по случаи, свързани с Митьо Очите. От криминална гледна точка случаят е лесно решим“. „Да предвидиш как ще реагират подобни хора е изключително трудно, ако нямаш информация отвътре“.

„В Несебър от години всички се съобразяват с него. Създал е добра организация с добри приходи. Има тежки убийства в Несебър, които са организирани от неговите хора, индиректно не е ставало без негово участие. Той се наложи с бруталните си действия, жестокостта, която прилагаше. Ако не беше тази стрелба по него, вероятно щеше да има масов бой“, посочи Ботев.

„Стил при него е да ръководи това, което се извършва. Не му липсва природна хитрост. Затова превантивната дейност е задължителна“, категоричен беше Ботьо Ботев.

„Проблемът с този случай е, че става по такъв начин, при който могат да загинат невинни хора“.

Мая Йорданова
65219 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Оле ле

2016.08.29 | 12:02

8
Този "спец" не се чува какво говори! Ами като всичко ви е толкова ясно и известно, защо досега не е прибран и осъден както му се полага бе!? Това е въпроса! Какво ми плямпаш неща, които всички ги знаят! Големи разбирачи сте по ТВ студията! Некадърници!
Константин Викторов

2016.07.22 | 16:49

7
Недейте плю по Ботьо Ботев! Той самият беше отстранен от оперативна работа , защото имаше „ неблагоразумието“ да разкрие кои са убийците на Андрей Луканов. А поради силен задкулисен натиск, най-вече външен, ги изкараха невинни и той понесе последствията от това. Ботьо е несъвместима с днешното пошло съвремие, „ романтична фигура“, нещо като български инспектор Жавер ! Освен това е потомък на Ботевият род. Засрамете се!
Гост

2016.06.13 | 16:19

6
Абе един бандит го направихте герой. 20 литра кръв преляли, незнам си какво. Да беше комунизма този тъпанар щеше да бачка в Белене и щеше да е кротичък като агънце Да ви ........ демокрацийката
Адаам

2016.06.13 | 14:06

5
Такъв разговор и така да се обеднява за престъпник от полицай ... Тва в западна Европа няма как да стане, дори и в бившите от СИВ дето са сега в НАТО. Ама то все му е ясно че мафията си има държава в чалгарстания
Все Още Българин

2016.06.13 | 14:06

4
Не е виновна демокрацията или демокрацийката, както я нарича Гост! Проблемът е че няма истински силна ръка, която да ръководи държавата, както трябва и хората да са доволни! Този проблем е при всяка политическа власт и система, която и да е тя! А "спеца"...знае достатъчно много и за Борисов...
Барабанист/Тъпанар/

2016.06.13 | 14:06

3
Добре де,ами Ти пък зад кво Стоиш? Их-хи-хи...
ax ax

2016.06.13 | 14:06

2
Prav e kolegata 4e Botyo ciganina e nekadurnik,njama nito edno razkrito ubiistvo po vremeto kogato e bil 6ef na otdela.
gost

2016.06.12 | 21:10

1
"Strelcite" shte izlezat vinovni,4e ne sa se zashtitavali sas sashtite orajiia//buhalki//'.Trima sreshtu 30 mutri.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини