Полицията търси свидетели на тежка катастрофа в Монтана

  • 18 март 2016 14:13

  • 1680
  • 4
Полицията търси свидетели на тежка катастрофа в Монтана
©

Районното управление на МВР в Монтана отправи призив за помощ към гражданите, станали очевидци на тежко произшествие в областния град, при което шофьор прегази възрастен мъж и избяга.  Раненият пешеходец е с опасност за живота в болница. Инцидентът стана в понеделник тази седмица към 19.25 ч. на централния булевард „Монтана”.

Лек автомобил с все още неизвестни марка и шофьор блъснал 79 годишния Димитър И., който се движел с тъмни дрехи по платното. След удара водачът дал газ и избягал.

По време на произшествието по улицата са се движели и други автомобили, но никой не спрял и не се притекъл на помощ на дядото. Възрастният мъж е транспортиран в областната болница с комоцио, счупена ключица и два счупени прешлена. Според лекарите, които четвърти ден се борят за живота му, шансът дядото да се възстанови е минимален.

По случая е образувано досъдебно производство, но избягалият шофьор засега не е открит. Полицията умолява всеки, станал свидетел на произшествието, да се обади в РУ на МВР и даде описание на колата – марка, цвят номер, както и на водача й. Анонимността на свидетелите е гарантирана, заявиха от дирекцията на МВР.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1680 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
DOGAN GO NAXAKA QKO V PUT.KATA NA KURVA BOIKOYGLY

2016.03.20 | 19:47

4
BOIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KURVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Pl

2016.03.19 | 07:26

1
Голям боклук си
Важно!

2016.03.20 | 19:47

3
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!
нещастен полицай

2016.03.20 | 19:47

2
Некадърни тъпи кучкари,главите си не могат да намерят!!

Добави коментар

Водещи новини