Момчето ми подвикна, качих се обратно - нанесе ми градушка от удари, спомни си битият Чанко

  • 11 януари 2016 08:10

  • 3140
  • 2
Момчето ми подвикна, качих се обратно - нанесе ми градушка от удари, спомни си битият Чанко
©

Момчето ми подвикна, качих се обратно, за да чуя какво и той ми налетя. Нанесе ми градушка от удари, поне 5-6 удара. Никой не реагира.

Така Чанко Стайков си спомни злощастния инцидент от събота, в който 16-годишен младеж го нападна в автобус 15 в Бургас. Вследствие на побоя 64-годишният бургазлия е с множество наранявания по главата и с избити зъби.

Стайков описа съботния ден като „едно от обичайните ми пътувания до летището“.
„Срещнах в автобуса двама млади хора, които изглеждаха съвсем нормално, хубави деца, с малката разлика, че момичето беше качило краката си на седалката. Като стигнах до летището, й направих забележка“, обяви предисторията бургазлията.

„Не мога и да представя какво е предизвикало такава ярост. Една забележка не може да е причина за подобна агресия. Това са елементарни неща“, недоумява Стайков.

Попитан какво би казал на момчето, той промълви: „Бих му казал да се държи по-възпитано в обществото“.

На въпрос как се чувства, Чанко Стайков каза само: „Предполагам, че върви процес на оздравяване, на оправяне, но повече е силно недоумението за какво се случи всичко това и какво продължение ще има“.

„Всеки трябва да носи отговорност за своите постъпки и да знае, че на този свят всичко се плаща“, категоричен бе потърпевшият.

„Не държа на осъждане или на някаква по- строга мярка, просто той да разбере какво е направил“, иска единствено пребитият бургаския гражданин.

Последвайте канала на

3140 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.01.16 | 18:46

2
Каквито родителите, такива и децата. Когато убият някой подобен, всички казва, ама той беше такова добро дете.
гост

2016.01.16 | 18:46

1
Побойника ще бъде пуснат след 15-16 часа и ще е готов за нови подвизи. Той вече живее с чувството за безнаказаност. Много са тези които вече си мислят, ама какво толкова е станало?

Добави коментар

Водещи новини