Жандармерия провери кандидатка за кмет за купуване на гласове, намери контрабандни цигари

  • 15 октомври 2015 17:30

  • 2774
  • 1
Жандармерия провери кандидатка за кмет за купуване на гласове, намери контрабандни цигари
©

Жандармерийско подразделение удари семейния магазин на настоящата кметска наместничка и кандидатка за първенка в хасковското село Александрово в четвъртък сутринта.

Акцията била по подозрение на покупко - продажба на гласове преди вота, но вместо това в пасата на Надежда Добрева бил открит стек цигари без бандерол. Добрева внася жалба за полицейски произвол в прокуратурата. "Нахлуха в магазина на майка ми, където по същото време пощальонът раздаваше пенсии. След това ми взеха ключа на автомобила и го претарашиха. При действията им не ми бе показана заповед за обиск", разказа Добрева.

Съставили и акт за намерените 10 кутии цигари, които обаче били купени легално от безмитните магазини на Къпъкуле. "Повече информация ще получите след приключването на полицейската проверка. Нека да се жалва в прокуратурата, това е нейно право", каза шефът на ОД на МВР - Хасково комисар Ангел Цанков. Добрева е четвърти мандат кметски наместник на прочутото с тракийската си гробница село, а сега е претендентка за поста от "Коалиция за Хасково".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2774 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.10.16 | 10:58

1
Не купуваѝте контрабандни цигари, вредно е за Делян Пеевски

Добави коментар

Водещи новини