Остава в ареста младежът убил мъж край Копитото (галерия)

  • 10 октомври 2015 16:32

  • 4756
  • 6
Остава в ареста младежът убил мъж край Копитото (галерия)
© Булфото

Съдът остави в ареста Дани Мохамед Фахд ал Келани. 18-годишният мъж е обвинен за убийството на 63-годишния Радослав Стоянов, който е блъснал по пътя за местността "Копитото" на Витоша на 5-ти октомври вечерта.

Според съдът са налице всички предпоставки за обосновано предположение, че ал Келани е извършил престъплението, а именно убийството във Витоша, предаде Фокус.

Съдията по делото прецени, че има реална опасност той да се укрие, тъй като преди дни се опита да избяга в Румъния с баща си. Така се е опитал да осуети процесуалните действия срещу него.

Свидетелските показания на двете момчета били в колата с ал Келани сочат, че след удара са поискали да спрат и да видят какво се случва с блъсналия човек, но водача отказал.

„Искам да се прибера у дома“, поиска обвиняемия от съда, което не беше уважено. Решението на СГС подлежи на обжалване в рамките на 15 дни. Тогава мярката ще бъде гледана от САС на 15 октомври от 10 часа.

Последвайте канала на

Нора Виткова
4756 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Ванко

2015.10.14 | 16:36

6
Егати нещастието да ти вземат мярка в софето а не при майните! То бива ,бива , ама да глобят няколко бона за потрошен човек и да те изпратят по-живо и здраво в братска гърция и да те задържат за убийство по-непредпазливост!
малко въпроси

2015.10.14 | 16:35

5
от какъв произход е този циганин?И защо след като е избягал след убийството не е задържан веднага?Сега да очакваме условна присъда или по вероятно глоба нали.

2015.10.14 | 16:35

4
бащата е Сириец и момчето е щял да става джихадис
СемействотоМуМършавоНаВъжето

2015.10.14 | 16:35

3
Мамицата му и шайзе сплескано. Искам само за две годинки да го вкарат в пандиза, че къвто е сладур, ще излезе момиченце.
+

2015.10.14 | 16:35

2
Пуснете горкия бежанец, какво го разкарвате по арести, човекът бяга от войната в Сирия, още е шокиран, позволено му е да гази хора и да прави каквото си иска. Къде ви е толерантността?
Revaersal

2015.10.14 | 16:34

1
Браво пускайте още араби в България . Ама и българина е роб бил и роб ще си остане. Какво ме вълнува евросъюза с неговите проблеми с бежанците . Да си ги канят . Ето тоя убил онзи ден , вчера друг арабин намушкал друг на бул. Мария Луиза . Нали ви е ясно че тези хора са лабилни , ще почнат и българи да мушкат . Протестирахте ми за глупости там онова с Пеевски ,а той сега реално управлява и всички си пазаруват от ЛаФките му , участвате в референдуми за АЕЦ-а пълна тъпотия , все едно всички са ядрени физици , а на протести против цигански свеволия , по въпроса с "бежанците" всеки си трае и сме по 300 човека . Стойте си пред мониторите и си яжте ноктите да не се случи на някой ваш близък , защото няма кой да помогне после.И тоя малък боклук ще го пуснат помнете ми думата ,а обществото ще си трае ! Ама по улиците всеки битка и се прави на мъжкар , но когато трябва да се действа всекие уморен , студено му е , къде ще ходи сега и т.н . А да забравих и сега пак за тези които докараха дотук нещата да гласувате ГЕРБ, ДПС,БСП и Атака разбира се ! Пак за тях и ми викайте че сте в демокрация докато ви колят . Държава с най много полиция а всеки ден със смъртни случай ?!?!!? Ама при N-пъти викания в прокоратурата Цецко Цветанов какво да очаквам ??!?!?

Добави коментар

Водещи новини