Интерпол също ще търси Момчил

  • 27 септември 2015 07:33

  • 3302
  • 0
Интерпол също ще търси Момчил
© Gettyimages

Изчезналият преди седмица в Пловдив 20-годишен студент Момчил Семерджиев ще бъде обявен за издирване и от Интерпол, научи Агенция Монитор. От младежа, който е в неизвестност от нощта на 18 срещу 19 септември, все още няма следа, въпреки усилията и на полицията, и на близките му да разплетат мистерията.

„Всяка вечер обикаляме любимите места за разходка на Момчил. Не сме спрели да го търсим. Раздаваме листовки със снимката му на непознати хора. Ако видим младежи, ги спираме и ги питаме. Даваме им и на тях флайъри, за да се обадят, ако се сетят, че някъде са го видели. Засега няма резултат”, каза братът на изчезналия младеж Явор. В последните дни той получил няколко сигнала, че Момчил бил засечен из Пловдив. Непозната му звъннала и му казала, че видяла брат му в парк „Лаута”. Възрастна жена също се обадила, за да каже, че в нощта на изчезването на Момчил, чула младежки крясъци. Оказало се обаче, че бабата дори не живее на улицата, където семейството на липсващия студент има апартамент. Трета жена също звъннала с информация за Момчил, но ден по-късно се обадила отново и признала, че е сгрешила.

По Фейсбук с Явор си писал негов приятел, който живее в Белгия. Разказал му, че в неделя вечерта бил в тамошен парк и към него се приближил младеж, който му заприличал на Момчил и който му поискал огънче. „Проверяваме всички сигнали, които близките на младежа свеждат до знанието на полицията. Ще се провери и информацията за Белгия, въпреки че е малко вероятно да е истина”, заявиха разследващите за Монитор.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3302 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини