Психично болен мъж отново се барикадира

  • 01 февруари 2015 07:53

  • 5529
  • 8
Психично болен мъж отново се барикадира
©

Повече от половин денонощие психично болен мъж на средна възраст се е барикадирал в дома си в столицата. На крак е цялата полиция, съобщи Нова телевизия.

По неофициална информация мъжът е син на бивш депутат от СДС - Панайот Ляков. Той се е барикадирал в дома си в центъра на София.

Районът, в който живее Константин Ляков е отцепен и достъп до жилищната кооперация няма. Мъжът не е въоръжен.
Съседи на мъжа разказват, че от години ги тормози и вдига скандали. Хората са предупредени да не излизат от домовете си.

Всичко започва малко след 19 часа в събота, когато Константин разхожда кучето си и изведнъж започнал да чупи витрини и коли в близост до сградата, в която живее. Идва полиция, но не го задържа.

Час по-късно мъжът започва да изхвърля покъщнина през прозореца си и да замеря както минувачите, така и свои съседи. Отново идват полицаи. Един от тях обаче се оказва на прицел, докато Константин изхвърля покъщнината си. По непотвърдена информация той е леко ранен.

Съседите разказват, че домоуправителят се е обадил на бащата на мъжа, който пък бил казал, че синът му не си пие редовно хапчетата.И към момента мъжът е в апартамента си.

Припомняме, преди малко повече от седмица мъж се барикадира и в друга квартал на столицата – Горна баня, като откри огън по полицаи. След 11 часа престой той скочи от покрива на къщата си.

5529 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Любо Сифилиса

2015.02.02 | 16:23

8
И аз ще се хвърля скоро от някой покрив със фланелка в ръка БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА
Бойко Борисов е УНИКАЛЕН педераст!

2015.02.02 | 09:46

1
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!

2015.02.02 | 16:23

7
Не Бойко а ти Любомире си УНИКАЛЕН дърт педерас от Бургас хахахахах

2015.02.02 | 16:23

6
Да се вдигне авиацията,да дойдат подкрепления от страната!Застрашена е националната сигурност!
Ранен полицай с ваза

2015.02.02 | 16:23

5
На "ранения" от рикоширала покъщнина чингил да му дадете орден за храброст...скапаняк

2015.02.02 | 16:22

4
да не пратите барети!Само българския Рамбо -чичо Петко може да се справи...само бяла нинджа може да се бие с друга бяла нинджа!

2015.02.02 | 09:46

3
turskata tikva boiko,si igrae na voina
БАТКО ЛЮБО-- дърт хюм от Бургас

2015.02.02 | 09:46

2
Координатор на Юруш за Филиповци !! Имайте в предвид че този е най-нормалния от ПП / Партията на Педофилите Юруш !!

Добави коментар

Водещи новини