Жена е нахъсала ромите в "Модерно предградие" да убият семейството

  • 07 октомври 2011 10:40

  • 2177
  • 2
Жена е нахъсала ромите в "Модерно предградие" да убият семейството
© Интернет

Жена на 33 г. е нахъсвала роми да убият семейство по време на мелето в столичния кв. Модерно предградие миналата седмица, съобщиха от МВР.

В ареста на 9-о РУП е прибрана Райна Митева, която е обвинена в подбудителство към убийство. Зад решетките са и 42-годишният Иван Върбанов-Къдравия, Иво Митев-Шаката (22 г.) и 16-годишният Гого.

Около 18 ч в неделя Ноте Жоров (16 г.) нахлу да краде в дома на самотно живеещата баба Бинка, която не си била вкъщи. Нейни съседи го видяха и опитаха да го задържат, но той избяга.

По-късно обаче Ноте се върна с 30-ина авери, въоръжени с камъни и тояги. Те нападнаха и пребиха съседите Шишкови, опитали се да помогнат на баба Бинка, припомня в. "Труд". При сигнала, че полицията идва, биячите се разбягаха. След масовия бой Димитър Шишков бе приет в "Пирогов" със счупено чене. Пострадаха жена му Бисерка, дъщерята Ива, зетят Тихомир и семейният приятел Георги.

Първоначално за побоя са задържани 4-ма души, сред които и апашът Ноте.
Трима са пуснати. В сряда Софийският районен съд реши, че момчето, обвинено в кражба, трябва да бъде наблюдавано от инспектор от Детска педагогическа стая. Това е най-тежката мярка след ареста, тъй като младежът е непълнолетен. Оказа се, че според прокуратурата той е отмъкнал 300 лв. и джиесем от бабата.

Възрастната жена обаче отрича да й липсва нещо. У момчето нищо не е намерено. То не е осъждано, има постоянен адрес и затова няма нужда да стои зад решетките, аргументираха се от съда.

Последвайте канала на

2177 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Az

2015.02.06 | 23:25

2
Фащат ги и ги пускат ! и После пак идват крадат и ако ги фанат пак ги пускат ! И така до безкрайност ! А бойко си бърка в носа , реже лентички и раздава афтографи на глупаците !

2015.02.06 | 23:25

1
Затова хората сами ще решават проблемите си, няма справедливост, полицията, съда и прокуратурата работят в полза на циганите. Ако българи бяха нападнали цигани и нанесли телесни повреди, вече щяха да са осъдени!

Добави коментар

Водещи новини