Задържаха криминално проявена жена за убийство

  • 28 септември 2011 13:36

  • 1086
  • 0
Задържаха криминално проявена жена за убийство
© Интернет

Криминалисти от ОДМВР-София са задържали 25-годишна жена за убийство.

Криминално проявената С.Б. е задържана с полицейска мярка за 24 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР.

След едномесечно разследване криминалисти от ОДМВР-София разкриха убийството на 47-годишен мъж. На 29 август роднина отишъл в дома на Т.В. на 47 години в Сливница и открил трупа му в стаята, която обитавал.

След подадения в полицията сигнал, незабавно на място бил изпратен полицейски екип, а впоследствие пристигнала дежурно-оперативна група от областната дирекция. По време на огледа се установило, че жертвата била прободена в гърдите с остър предмет.

При претърсване на околността, служителите открили и иззели окървавен нож, с който най-вероятно било извършено престъплението. Т.В. излязъл от затвора преди година, където излежал 25-годишна присъда за грабеж и убийство. В хода на работата криминалисти проверили и версията за отмъщение от страна на близки на убития, но тя не се потвърдила.

Междувременно полицаите установили, че мъжът поддържал връзки с няколко проституиращи жени, които пребивавали на централна гара. След проведени беседи с лица от криминалния контингент в района, служителите получили информация, че в деня преди убийството Т.В. бил забелязан в района на гарата, където наел проститутка.

В хода на разследването станало ясно, че след датата на убийството, една от проституиращите жени изчезнала мистериозно. Криминалистите установили самоличността й – С.Б. на 25 години от с. Замфирово, криминално проявена, наркоманка. Със съдействието на служители от ОДМВР-Монтана, полицаите установили местонахождението на жената – с. Краводер, Врачанско, където пребивавал баща й без адресна регистрация.

Вчера полицаите задържали С.Б. и я довели в районното управление в Сливница. Пред разследващия екип тя признала извършеното престъпление. Разказала, че се запознала с мъжа на гарата на 28 август и се уговорили да отиде в дома му, за да се „забавляват” и щяла да получи 50 лева.

Мъжът обаче не устоял на обещанието си и я карал да прави неща против волята й. Двамата се скарали, агресивният мъж си взел вече дадените пари, започнал да я заплашва и дърпа за косата.

Изплашената С.Б. грабнала оставения на масата нож и при самозащита пробола в гърдите опонента си, след което избягала и се укрила в дома на баща си в с. Краводер. 25-годишната жена е задържана с полицейска мярка за 24 часа в районното управление в Сливница.

Продължава работата по разследването.

Последвайте канала на

1086 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини