Мъж брутално изнасили 50 - годишна жена

  • 21 септември 2011 11:54

  • 2982
  • 1
Мъж брутално изнасили 50 - годишна жена
© Булфото

Задържан е мъж за брутално изнасилване на 50-годишна жена от Лясковец, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

След светкавично разследване криминалисти от РУП – Горна Оряховица разкрила изнасилването на 50-годишна жена от Лясковец. Престъплението е извършено снощи, около 22,00 ч. в местността Манастира, край Лясковец.

Пострадалата и извършителя се запознали преди известно време по интернет и си определили среща за вчера. По-късно с автомобила на извършителя „Форд Ескорт” отишли на заведение в с. Арбанаси и на връщане жената била изнасилена край автомобила от „новия си приятел”, след което той я изоставил.

Тя успяла да се обади на свои познати и да им каже къде се намира. Докато те я открият обаче тя успяла да се прибере в дома си. По-късно подала сигнал в полицията. За броени часове горнооряховските криминалисти успели да установят извършителя и 44-годишният С. Д. от Горна Оряховица е задържан за 24 часа по ЗМВР.

Привлечен е като обвиняем и му е взета мярка за неотклонение „подписка”. Той е криминално проявен и осъждан за изнасилване.

2982 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Достатъчно отровен от гадни новини!!!

2012.06.29 | 14:49

1
Оставете ни намира бе!!! Аз не съм Господ та да знам цялата болка на човечеството!!!

Добави коментар

Водещи новини