Майка на жертва на “Наглите”: Не съм любовница на похитителите!

  • 18 септември 2011 10:02

  • 10606
  • 2
Майка на жертва на “Наглите”: Не съм любовница на похитителите!
©

Катрин Маркова, майка на похитения от “Наглите” Джорджо, отрече слуховете, че е била любовница на няколко от участниците в групата за отвличания. В тв предаването “Насреща с Люба Кулезич” тя се възмути от “опитите да бъде превърната от свидетел в обвиняема”.
“Познавам единствено Църо. Ходихме в едно и също квартално кафе и сме се виждали, но не сме били близки, камо ли интимни”, обясни Маркова. Водещата на предаването включи директно по телефона споменатия Цветозар Славчев-Църо. “Вие коя сте, какво сте, защо сте? Откъде ми имате номера? Нямам какво да коментирам по случая. Никога не съм бил интимен с Катрин Маркова. Довиждане”, лаконичен бе обвиняемият по “Наглите”.

Съпругата на убития бизнесмен Иво Сиджима отрече и за връзка с Йожко, Поли Културиста и покойния Сапата. “Опитват се да изкарат, че сами сме си виновни. Така е и в съдебната зала. Адвокатите на обвиняемите се държат ужасно с нас. Арогантно и нагло. Задават ни невероятни въпроси. Питаха ме защо е починал мъжът ми. Аз, ако знаех, всички отговорни щяха да са на подсъдимата скамейка”, разказа Катрин Маркова.

Заедно с нея в студиото беше и отвлеченият й син, който също се оплака от задаваните му въпроси в съда. “Питаха ме колко сантиметра са били дълги оръжията на похитителите”, спомни си той. Младежът сподели, че времето постепенно започва да лекува кошмарите от 11-те дни, в които е бил вързан за легло, но никога няма да бъде спокоен за себе си, ако “Наглите” бъдат пуснати на свобода.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
10606 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
АБВ

2014.02.22 | 20:23

2
На това изчадие, Люба Кулезич, кой му дава възможност за изява.Като я видя на екрана директно изключвам телевизора.
1

2014.02.22 | 19:10

1
ВИЖ И ИЗБЕРИ СВОЯ ЕКИП 11/12 на WWW.ORIGINALNI.BE !

Добави коментар

Водещи новини