Разбиха група серийни крадци в Габрово

  • 07 септември 2011 15:13

  • 924
  • 0
Разбиха група серийни крадци в Габрово
© Булфото

При проведена специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност са задържани четирима мъже за извършени множество кражби в Габрово и селата.

Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Габрово. В резултат от проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на сектор „Криминална полиция” в РУ „Полиция”-Габрово, са задържани четирима мъже: криминално-проявеният Станислав Г. - на 21 години, Калоян Б. - на 19 години, двадесет годишният Тодор Т. и Николай К, на 20 години, всички от Габрово.

Същите, за периода от месец ноември, 2010 г. до настоящия момент, в различна степен на съучастие, са извършили 13 кражби от къщи и автомобили от габровските села Стомонеци, Велковци, Гергини, Копчелиите, Междене, както и от Габрово. Обект на кражба са 11 акумулатора, над 300 литра гориво от автомобили, медни и порцеланови съдове, медни проводници, множество електрически инструменти и уреди, хидравличен разпределител за кран и други.

Голяма част от вещите са намерени и след приключване на работата, ще бъдат възстановени на собствениците. Извършителите са задържани за 24 часа.

В РУ "Полиция" Габрово продължава документирането на престъпната дейност.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
924 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини