ДАНС разби бардак за момичета по Фейсбук

  • 27 март 2014 07:30

  • 9001
  • 4
ДАНС разби бардак за момичета по Фейсбук
©

Онлайн бардак, който предлагал момичета във Фейсбук, беше разбит при спецоперация на Дър­жавната агенция за национална сигурност. Ак­­цията била организирана след получен сигнал, че млади жени предлагат секс срещу заплащане на потребители в социалната мрежа, пише "Монитор".

Ком­паньонките имали профили с реалните си снимки и добавяли приятели в тях. Фотосите били изключително предизвикателни. Девой­ките се снимали там с оскъдно облекло или направо по бельо. След кратка кореспонденция с мераклиите, които се сприятелявали с тях, те обявявали цените за услугите, които предлагат. Сумите в повечето случаи варирали от 80 до 150 лева, в зависимост от “екстрите”. Сред девойките имало и такива, които работели на доста по-високи цени и се водели като ВИП компаньонки.

Момичетата са действали предимно в София. Разследването на ДАНС установило, че близо 20 проститутки са участвали в схемата. Те били покровителствани от жена, която агентите на ДАНС арестували за 72 часа. Има подозрения, че проститутките са били предлагани и на клиенти зад граница. Това обаче тепърва ще се установява от разследващите.

Според събраните до момента доказателства сводницата също е била много активна в социалните мрежи, където сама си набирала момичета. Тя си харесвала по-добре сложени девойки и започвала да ги омайва с предложения за изкарване на хубави пари срещу минимални усилия. Първоначално им предлагала да са само за компания на заможни господа, а след това директно им казвала, че за да изкарват истински пари, ще трябва и да спят с тях.

Акцията на ДАНС била проведена на 19 март през деня. Агентите обискирали жилището на сводницата в София, където намерили компютър със снимки на момичетата на виртуалния бардак. От същата машина жената влизала и във Фейсбук. Специалистите са прибрали техниката и са започнали анализ на цялата й кореспонденция с настоящите проститутки, които работели за нея, както и с бъдещите, които тя уговаряла да се присъединят към редиците й. Очаква се в рамките на разследването да излязат още компаньонки. През това време сводницата е пусната под гаранция.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
9001 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.03.11 | 02:08

4
Това са курвите на Тиквата, дето пишат по форумите. Той не разбра, че с тия неграмотни курви само проблеми го чакат.
не се интересувам от политика

2014.06.05 | 12:21

2
така и не разбрах, защо на Волен Сидеров викате "тиквата"?
мадам Болен

2015.03.11 | 02:08

3
Става въпрос за бардака наречен клуб аитака.Там има няколко класни проститутки като деница,чуколов,шопов,дая.Срещу малко рубли или долари във някоя ошфорка те предлагат всякакви перверзий дори тройни коалиций.Приятно забавление.
Lyubo Angelov

2014.03.27 | 16:02

1
На врабча е бил.

Добави коментар

Водещи новини