Издирват бургаски бандит заради въргал в дискотека

  • 22 януари 2014 18:02

  • 4575
  • 4
Издирват бургаски бандит заради въргал в дискотека
©

Издирваният опасен престъпник за жестокото клане в в бургаската дискотека "Планета Пайнер клуб" се казва Димитър Стоянов Харалампиев по прякор Рочата, викат му още и Хампито.

Рочата все още се издирва от полицията. Нека всеки, който има информация за този човек, да я подаде на тел.112 или в Първо РПУ, анонимността му е гарантирана. Срещу Рочата има и друго дознание за наръгване на човек - агресивен е, съобщи Флагман. В събота през нощта Рочата бил с хората на не по-малко известния Димитър Геренски, който се прочу това лято с мачетето, с което посече плевенския бизнесмен Куката в Слънчев бряг. Скандалът между пияните мъже и друга компания ескалира и някой удря Рочата в главата. Той се срутва върху циментовия под и остава в цайтнот за около 5 минути, докато аверите му го свестят. След което се наема и вади огромен ханджар, тръгвайки между клиентите с викове „Ще те заколя!". В мелето е пострадал клиентът Георги Георгиев, на 40 г.

Всички служители от охраната се втурнали да озаптяват Рочата, а той забил ножа на две места в един от охранителите - в рамото и в шията, близо до сънната артерия. Раненият е пратен в болница, а Рочата и компанията успяла да се измъкне безнаказано. Името на пострадалия гард е Радостин Б., на 30 години, от Раднево. За Рочата се знае, че миналото лято преби жестоко и ръга с нож малката Рижа. Рижата в момента е задържан за принадлежност към група, която е насилвала длъжници. Дознанието срещу Рочата обаче не е за гаврата с Рижата.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4575 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Zz

2014.08.25 | 19:17

4
В цевилизована Европа нямаш право да носиш бухалки или даже ножки ,ако те хванат с такова нещо глоба и арест за 72 часа ,а в България чак мечове си носят
Ирландско пиянде

2014.01.23 | 11:22

1
Муньо, цивилизована Европа, а не "цевилизована". Гега такава , че и ти акъл тръгнала да ръси.
африканец

2014.08.25 | 19:17

3
нема такъф Рамбо...чудя се вече Бургас град ли е или село...

2014.01.23 | 14:19

2
ROHA BATENCE 7.62 SAMO TAKA STE SI SEDNES NA PARDIALNIKA.

Добави коментар

Водещи новини