През денонощието са станали 12 катастрофи с един загинал

04 януари 2014 09:29

През денонощието са станали 12 катастрофи с един загинал
©
2010 0

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 12 тежки пътнотранспортни произшествия /ПТП/ с един загинал.

Това съобщават от Съюза на българските автомобилисти, позовавайки се на Агенция "Пътна инфраструктура" и Центъра за информация при направление "Пътна полиция", предаде БТА. Ранени са 15 човека. За района на столицата са станали 66 леки и едно тежко ПТП с един ранен.

Пътищата от републиканската пътна мрежа са проходими при зимни условия. Пътните настилки са преобладаващо сухи, но на места в североизточна България и в планинските райони има мокри участъци. Температурите тази сутрин са в интервала от -7 до + 8 градуса. Времето над страната е облачно. Намалена видимост поради мъгла има до 50 м в областите Добрич, Ловеч, Разград, Перник и районите на Веселиново, Менгишево, Нова Загора, моста "Елешница", Яна, Богров, Айтоски и Ришки проход.

До 100 м е видимостта в областите Пловдив, Враца, Кърджали и районите на Дупница, Никола Козлево, Вакарел, Витиня, Елин Пелин, Костинброд, Сливница, Кулата, Севлиево, Попово, Девенци, Гривица и АМ "Люлин". До 200 м е в област Кюстендил, Ямбол и районите на Писанец и Пордим.

Филип Епитропов
2010 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини