Благоевградски лекар изчезна мистериозно

  • 02 декември 2013 20:43

  • 1917
  • 0
Благоевградски лекар изчезна мистериозно
©

Известен благоевградски лекар - специалист изчезна мистериозно в последната седмица, това съобщи Struma.com, като цитира неговата бивша съпруга.Тя научила, че докторът е задържан в едно от управленията на МВР във Варна, след като направил луд скандал пред заведение. Новината обиколи мълниеносно благоевградската болница днес.

Колегите му цял ден правят опити да се свържат с доктора, но телефоните му са изключени. "Притеснени сме, чух го за последно в четвъртък миналата седмица, каза, че пътува за Варна, но оттогава никой не знае нищо за него", казаха от ръководството на МБАЛ Благоевград. В благоевградската болница знаят за буйния нрав на местния лекар, който в момента е отпуск от отделението, в което работи и явно е тръгнал на разходка до морската ни столица.

Според запознати, обаче докторът - специалист често попада в ръцете на полицията. Наскоро благоевградската полиция го бе заловила пийнал и едва не го набиха заради агресивния му нрав.

Истината за проблемите на доктора не е в нрава му, има нещо друго, коментират негови колеги. Наскоро бил на екскурзия в Турция, където също имал проблеми.

Загубил телефона си и го обявил за изчезнал след нападение. "Дано не се е случило нещо лошо и дано слуховете за ареста му се окажат лъжа", казаха лекари днес, защото е уникален специалист, от когото отделението има нужда.

Името на доктора, който всички в Благоевград познават, се споменава само с инициалите Е.К..

От ОД на МВР във Варна на този етап мълчат за случая.

Последвайте канала на

1917 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини