Варненски бизнесмен мина през крака на полицай с мерцедеса си

  • 17 октомври 2013 14:18

  • 2379
  • 2
Варненски бизнесмен мина през крака на полицай с мерцедеса си
©

51-годишният бизнесмен Венцислав Дорелов е блъснал полицай и минал през крака му. Срещу него е образувано разследване от варненската районна прокуратура, съобщава "Днес+" .

Инцидентът станал в района на Делфинариума, където Дорелов умишлено блъснал с мерцедеса си полицай, като преминал през ходилото на униформения със задната си лява гума.

Престъплението е извършено по хулигански подбуди, а потърпевшият е с лека телесна повреда, посочват от прокуратурата. Наказанието, което очаква Дорелов, ако бъде доказана вината му, е до 3 г. лишаване от свобода. В момента бизнесменът е с мярка за неотклонение - парична гаранция в размер на 2000 лв.

Ето и официалното съобщение от ОДМВР-Варна по случая: "Вчера по обед, към 12:15 ч. водач на лека кола "Мерцедес С250" паркирал автомобила си в тревните площи на бул. "Кн. Борис Първи". Полицейски служител от група "Общинска полиция" се легитимирал и опитал да направи забележка на шофьора, но той не му обърнал внимание. Полицаят му поискал документите, той обаче го наругал, затворил стъклото на колата и потеглил, минал със задната лява гума през дясното му стъпало и се отдалечил към Златни пясъци. Автомобилът незабавно е обявен за издирване и малко след 12,30 часа е установен във Варна, а по-късно е задържан и водачът - В. С. /51 г./, от областния град. Материалите по случая са докладвани на прокурор, образувано е досъдебно производство, на извършителя е наложена мярка за неотклонение "парична гаранция". За нарушенията на Закона за движение по пътищата водачът В. Д. е санкциониран по административен ред".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2379 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
hahah

2013.10.20 | 11:38

2
ne samo prez kraka drugiq pat celiq da go smaje :D :D :D tqhnata mama birnicheska,te kato postoqno ni minavat po djobovete nie ne mrankame !!!!

2013.10.18 | 13:06

1
Е,няма да се оправи тази държава! Тук,в Щатите/нищо лично/,ще го побъркат от глоби/най-различни/,разтакаване по съдилища,курсове за движение по пътищата,както и задължителни часове в събота и неделя за нарушаване на обществения ред. Освен това,застраховките му веднага ще бъдат повишени,а те никак не са малки.Кредитния му рейтинг ще бъде намален,което ще се отрази веднага на бизнеса му,защото никой няма да иска да работи с него и т.н. ТОВА е разликата мили хора!

Добави коментар

Водещи новини