Сомнамбул падна от 2-ия етаж на къщата си

  • 07 август 2013 17:52

  • 2971
  • 2
Сомнамбул падна от 2-ия етаж на къщата си
©

38-годишен сомнамбул от радомирското село Дрен падна от 2-ия етаж на къщата си по време на сън. Александър Я. си е счупил китките на двете ръце, пише в. Струма.

Той често обикалял стаите в къщата по време на сън. Онази нощ съпругата му не го открила в семейното ложе, претърсила всички стаи в дома си и като погледнала от терасата надолу, ужасена го видяла проснат на плочника. Изтичала по стълбите, за да му окаже първа помощ. Направила му шини от подръчни материали, събудила го и го качила на семейния автомобил, като пропътувала около 30 километра до Спешен център - Дупница.

В Спешния център са направени снимки на двете ръце на Александър и е установено, че са счупени. Дежурният ортопед гипсирал ръцете на мъжа и го изпратил за домашно лечение. Лекарският екип в Спешния център си спомни друг подобен случай отпреди години. В град Бобошево мъж беше излязъл на терасата на къщата си, прескочил оградата и се качил на гаража, който бил залепен до къщата, и оттам паднал.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2971 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
нахалници

2013.08.11 | 15:33

2
ето до това довете циганизацията, комунизма и чалгата в България.Омръзна ми да ме карат големи корпорации да им купувам и ям боклуците а после да ходим на сън и да полудяваме и да се избиваме.Този протест е едно от най-великите неща в българската история, по-велико и от битката при Шипка.ДОЛУ БПС, ОСТАВКА!
haha

2013.08.11 | 15:33

1
тоя "сомнамбул" май не му е чиста работата?дали не е соросоид или привърженик на агент Буда(Бойко)?Как на мен или на никой мой познат не ни се е случило да паднем от покрива на сън?Аман от крадци, само за пари мислят тея хора, света баба Ванга беше права!

Добави коментар

Водещи новини