ЧЕЗ ще съдейства за изясняване на инцидента, при който загина дете

  • 20 май 2013 13:49

  • 1239
  • 3
ЧЕЗ ще съдейства за изясняване на инцидента, при който загина дете
©

ЧЕЗ оказва пълно съдействие на разследващите органи за изясняване на причините за инцидента, при който загина 10-годишният Ангел Капсъзов в двора на училището в село Копривлен. Това се посочва в изявление на регионалния мениджър на ЧЕЗ за България Петър Докладал.

В изявлението се казва още: "Потресени сме от голямата трагедия в село Копривлен, която отне живота на невръстния Ангел Капсъзов. Изказваме най-искрени съболезнования на неговото семейство и близките му. Разговарях лично с кмета на селото Иван Динчев и го помолих да предаде на семейството на загиналото дете нашата съпричастност с тяхната дълбока скръб. Уверих го, че оказваме и ще окажем пълно съдействие на разследващите органи за изясняване на причините за фаталния инцидент. Ще окажем и нужната финансова подкрепа на общината и семейството.

В момента се извършва оглед на мястото на инцидента и компетентните органи вземат веществени доказателства. Надявам се да узнаем истината в най-кратки срокове.

Обръщаме се към нашите клиенти да бъдат бдителни и при забелязани нередности по съоръженията от мрежата да подават незабавно сигнали на денонощната информационна линия 0700 10 010, имейл адрес zaklienta@cez.bg, в центровете за обслужване на клиенти, на тел. 112 или при кметствата на общините".

1239 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
mincho

2013.05.21 | 10:32

3
Това ако е в някоя цивилизована държава ще им скъсат гьза от съд на мизерниците от чеЗ
ГКПП

2013.05.21 | 10:32

2
Най-доброто съдействие за ЧЕЗ е да напуснат България през ГКПП Калотина в посока Чехия.
punk

2013.05.21 | 10:32

1
леле...до един... Какво ше компенсират,за да не ги съдят ,че ше им е по-солено,...ше компенсират живота на дете... то ние Българите трябва да се вдигнем и да ги изпратим пре КПП-то

Добави коментар

Водещи новини