Разследват заподозрения за килър на Илия Павлов за стрелбата срещу Баретата

  • 11 април 2013 06:12

  • 6017
  • 3
Разследват заподозрения за килър на Илия Павлов за стрелбата срещу Баретата
©

Наемникът, който опита да ликвидира Златомир Иванов-Баретата пред Съдебната палата вече е разкрит, твърди "Всеки ден". Според вестника това е Серафим Антонов-Фиката.

Само дни след атенатат срещу Златко Баретата, който оцеля по чудо, антимафиотите дирили под дърво и камък Фиката. 34-годишният рецидивист обаче не бил арестуван като заподозрян, тъй като имал надеждно алиби. По време на разпита той дори казал, че без проблем ще отиде и на детектор на лъжата. "Серафим е железен. Още преди години си купи такава машина и всеки ден тренираше с различни психо хватки, за да успее да излъже детектора", разказват хора от ъндърграунда.

Серафим Антонов дълго време е работил за Златко Баретата, но след като босът на "Фирмата" беше осъден, преминал на работа при Росен Драген-Капитана. Старозагорският бизнесмен бе основен заподозрян като поръчитл на атентата срещу Златко Баретата, тъй като миналата есен мафиотът му наложил глоба от 3 млн. лв. заради несъгласуван контрабанден внос на горива от Гърция.

34-годишният Серафим Антонов нашумя през пролетта на 2003 г., когато бе разследван за екзекуцията на боса на "Мултигруп" Илия Павлов. Тогава се е смятало, че Фиката е бил водач и помощник на снайпериста Рибаков, който приел да ликвидира Илия Павлов срещу огромна сума.

Последвайте канала на

Novini.bg
6017 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
-

2013.05.02 | 16:54

3
dirili te pod na maikkitte si polite dirili! che ne vidqha purviq den cql kalashnik! pu da vi go tura
цецу шлифера-ИДИОТ

2013.04.11 | 16:04

2
Поредната измислица на к.УРВАТА цв. цв.

2013.04.11 | 16:04

1
Май имаш причина за това писаниел А?

Добави коментар

Водещи новини