Автобус блъсна деца в Шумен

  • 29 януари 2013 11:20

  • 716
  • 0
Автобус блъсна деца в Шумен
© Булфото

Автобус блъсна две деца в Шумен, съобщават от полицията в града. Пострадали са момичетата на 9 и 13 години, те са с комоцио, няма опасност за живота им.

Инцидентът станал около 18:00ч. вчера на бул. "Симеон Велики" в Шумен. Водачът на автобус "Отойл" се движил по булеварда, посока изхода на Шумен. На пътното платно е имало бус, който предприел маневра завой наляво. В това време по пешеходната пътека, посока отляво на дясно са пресичали три момичета. Пресекли пред буса и излезли на пътното платно пред автобуса.

Водачът направил опит да спре, но не успял да избегне удара и ударил две от момичетата. Спрял автобуса, на ръце пренесъл най-малкото до близко такси и помолил шофьора да го откара в болницата за преглед. В таксито се качили и другите две момичета. В болницата, след преглед е установено, че двете деца на 9 и 13 години са с комоцио. Оставени са за наблюдение, без опасност за живота.

Шофьорът на автобуса, който е на 58-години е тестван за алкохол, наличие не е установено. Образувано е досъдебно производство.

Последвайте канала на

716 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини