Водещата версия на разследването за простреляната жена в Благоевград е престъпление от ревност

  • 13 ноември 2023 19:03

  • 5427
  • 1
Водещата версия на разследването за простреляната жена в Благоевград е престъпление от ревност
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Водещата версия, по която работят разследващите по случая с простреляната в ранния следобед в Благоевград 29-годишна жена, е престъпление от ревност, предаде БНР.  

Според информация, получена от роднини на ранената днес около 14 часа в парка на квартал "Еленово" жена, тяхната близка е напуснала мъжа си, с когото живеела в разложкото село Баня, и се е прибрала в Благоевград при бащата на петте си деца.

Между 29-годишната жена и бившия ѝ мъж е възникнал скандал. Малко след това в непосредствена близост до детската площадка в парка се е чул изстрел.

Простреляха жена в Благоевград

Притеклите се на помощ хора видели, че жената е простреляна и веднага подали сигнал на тел. 112. Пострадалата е транспортирана от екип на Спешна помощ до областната болница, където хирурзи са извършили операция. Куршумът не е бил заседнал в тялото на жената. Тя е настанена в отделението по реанимация без опасност за живота.

 

 

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
5427 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.13 | 22:35

1
Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност.Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват---->> mub.me/keto

Добави коментар

Водещи новини