Синът на пребитата бизнесдама: Подозираме баща ми, с години я заплашваше, няма кой друг да стои зад това престъпление

  • 16 октомври 2023 19:19

  • 21458
  • 4
Синът на пребитата бизнесдама: Подозираме баща ми, с години я заплашваше, няма кой друг да стои зад това престъпление
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Подозираме баща ми, с години я заплашваше, няма кой друг да стои зад това престъпление... Тежки думи, изречени от син към баща му. Какво ли трябва да е преживяло това младо момче, за да заклейми родния си баща като поръчител на брутален побой над майка му?

"Няма кой друг освен баща ми да стои зад жестокото нападение над майка ми, с години я заплашваше, имаме жалби в полицията, от където направиха само предупредителен протокол, затова го подозираме. В деня, когато се случи, той дойде на входа на болницата, за да разпитва за състоянието й, знаеше детайли, които полицията и ние все още уточнявахме", разказа пред struma.bg младият успешен бизнесмен Коста Козас, ръководещ фабрика за маслини в Благоевград. 

Арестуваха мъжа, пребил с крик бизнесдама в Благоевград

Какви детайли?

Ами например, къде е станало, че е била до колата си, подробности, които още ние не знаехме... Веднага го заподозряхме, заради както казах, системните заплахи... Вярно, че ми е баща, но няма кой друг да е поръчал това..

Защо я заплашваше?   

Това са подробности от разследването, които не мога да  ви споделя.

Познавате ли нападателя?   

Никога не съм го виждал, но видях как жестоко я удари, разтърси главата й, безжалостно нанася ударите с пръта, преследва я и не спираше да удря. Всичко това видяхме на камерите, те са наши лични. Ужасяваща гледка, този човек искаше да я убие... Наричам престъплението категоричен опит за убийство... 

Как е сега майка ви?

Не е добре, едното око е загубено, другото също не е добре. Има отрязан пръст на едната ръка, множество наранявания по главата, счупен нос, наранявания по краката. Почти няма място, което нападателят да не е засегнал. Пак казвам - такава жестокост показва категорично намерение тя да бъде убита. Да не говорим за тежката психична травма, която майка ми е преживяла. Повярвайте, тя я изключителна жена, уважавана, услужлива, слънчева жена - няма кой друг, освен баща ми, да стои зад това престъпление, казва Козас, силно притеснен от случилото се с майка му. 

Пребитата с крик бизнесдама: Виках за помощ, но никой не чу. Пръсна ми окото, щеше да отреже пръста ми

Бизнесдамата Стефка Терзийска бе нападната преди няколко дни пред блока, в който живее, докато прави опит да отключи колата си. Млад мъж, който с часове я чакал отвън да излезе, с качулка на главата, издебнал жената и нанесъл няколко неочаквани за нея удари в главата, в областта на слепоочието. Терзийска започнала да крещи за помощ, но това не го стреснало  и нападателят продължил да я преследва с удари, докато излезе на улицата, където вече имало хора. Три дни по - късно  беше арестуван и 21-годишният  нападател, благоевградчанинът Кирил Лукарски. Откриха го в хотел "Европас" в Сандански.

Засега нападателят мълчи...   

Последвайте канала на

Теодора Павлова
21458 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.10.16 | 21:49

2
А тъпкачите на майка ти не ги ли подозираш?
Мнение

2023.10.22 | 20:15

4
Колко трябва да си душевно болен за да изречеш тази простотия!

2023.10.17 | 01:26

3
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw

2023.10.16 | 19:59

1
Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много сперма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване. Прочетете го сами-----> mub.me/medik

Добави коментар

Водещи новини